If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!Ти къде я прави?
Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!Ти къде я прави?
Ще се похвалиш скоро време с нещо???
Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Ще се похвалиш скоро време с нещо???
Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
Много кофти братле, аз съвсем скоро успях да разбера какъв всъщност е целия ви филм, както най-вероятно много хора от Арената са си направили своите изводи. Това няма значение ще мине време и ще забравиш, лошото е че понякога имаш доверие и вяра в хора, "приятели", който ти забиват ножа в гърба. Както казах всеки си прави своите изводи, но вчера останах потресен, сравнение с това което наблюдавах преди на Арената и това, което видях в заведението, не съм си представял подобно неуважение .............. както ти казах не го мисли братле, нали знаеш лафа "всяко чудо за 3 дни", а и явно найстина се случват чудеса за дни !!!
Няма такъв филм... Смятай... Човек не знае вече на кой да има доверие. Не се коси Ачо, важното е да си чист пред съвестта си, другите неща се подредат.
Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...
Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...
Тука си е станало истински латиноамерикански сериал
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Иначе за случката какво да кажа.... Радвам се, че в крайна сметка всичко излезна на бял свят. Отношенията бяха станали прекалено напрегнати. Изговориха се хиляди глупости, лъжи и какво ли още не! Въздуха се беше наситили с омраза, злоба и "мъжество" до такава степен, че можеше да се реже с нож! От тук нататък всеки да си прави изводите. Мисля, че достатъчно се видя кой колко струва. В последно време нещата бяха станали толкова видни, дори и за новодошлите, че беше просто въпрос на време да се стигне до тук!
Comment