Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    Много скоро и аз ще има какво да напша тук
    Да не си ударил Алфата???
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Да не си ударил Алфата???
      Не, просто исках да кажа, че не съм от повечето измислени герои...
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Не, просто исках да кажа, че не съм от повечето измислени герои...
        Не можах да ти схвана мисълта?!?!?!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!Ти къде я прави?

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
            Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!Ти къде я прави?
            Не съм я правил още колега.
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Не можах да ти схвана мисълта?!?!?!
              Трудно ми е и на мен, да ти кажа какво съм мислил
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

• Някой май е бил трезвен
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Много скоро и аз ще има какво да напша тук
                  Ще се похвалиш скоро време с нещо???
                  Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    Ще се похвалиш скоро време с нещо???
                    Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
                    Много кофти братле, аз съвсем скоро успях да разбера какъв всъщност е целия ви филм, както най-вероятно много хора от Арената са си направили своите изводи. Това няма значение ще мине време и ще забравиш, лошото е че понякога имаш доверие и вяра в хора, "приятели", който ти забиват ножа в гърба. Както казах всеки си прави своите изводи, но вчера останах потресен, сравнение с това което наблюдавах преди на Арената и това, което видях в заведението, не съм си представял подобно неуважение .............. както ти казах не го мисли братле, нали знаеш лафа "всяко чудо за 3 дни", а и явно найстина се случват чудеса за дни !!!
                    Last edited by nastybg; d.m.y г., 21:22.
                    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Няма такъв филм... Смятай... Човек не знае вече на кой да има доверие. Не се коси Ачо, важното е да си чист пред съвестта си, другите неща се подредат.

Comment

• въйй....заЙби....ние докато се дърпИм, хората жени делят...все изпускам интригите....

добре, че има yaprak dokumu...

Та..аз исках да се изповядам по повод на бакшишите и техните майки....нали...
                        Last edited by Satanism; d.m.y г., 21:26.
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
                          Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
                          Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
                            Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
                            Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...
                            Тука си е станало истински латиноамерикански сериал
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Иначе за случката какво да кажа.... Радвам се, че в крайна сметка всичко излезна на бял свят. Отношенията бяха станали прекалено напрегнати. Изговориха се хиляди глупости, лъжи и какво ли още не! Въздуха се беше наситили с омраза, злоба и "мъжество" до такава степен, че можеше да се реже с нож! От тук нататък всеки да си прави изводите. Мисля, че достатъчно се видя кой колко струва. В последно време нещата бяха станали толкова видни, дори и за новодошлите, че беше просто въпрос на време да се стигне до тук!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Тука си е станало истински латиноамерикански сериал
                                Брат, даже ми минават мисли да продам сценария...
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X